Det handler ikke om at vinde.....

Nå.... hmm.....

 

Copenhagen Fotomarathon er (endnu) de eneste konkurrence, jeg har deltaget i. Jeg kan godt lide udfordringen med at fange billeder under tidspres - 24 billeder på 24 timer..... det er også fysisk hårdt for sådan en post-teenager.

 

 

 

 

Ethvert møde mellem fotografer synes faktisk at være lidt af en konkurrence, hvor mændene ved hegnet ynder at sammenligne, hvis der er størst..... nogen konkurrerer på teknik, jeg kan bare godt lide at tage billeder.....

    

 

Copenhagen Fotomarathon 2019

Emne nr. 21, Her har været nogen

 

Dommerne sagde:

"Billedæstetikken er i top. Det fine foto rejser alle mulige slags spørgsmål: Hvor dygtige er vi til at rydde op efter os selv? Behandler vi naturen med omtanke? Er vi blevet så forkælede, at vi i kommunerne har ansat folk, der skal rydde op efter andre? Flot fotografisk fortolkning med morgendis og grå toner, der passer perfekt til historien. Tillykke."

Copenhagen Fotomarathon 2019

Emne nr. 19, Ensom og forladt

 

Dommerne sagde:

"En efterladt og ensom bamse er blevet offer for en pyroman - kan man ønske sig mere dramatik i et foto i de sene nattetimer? Meget flot."

Copenhagen Fotomarathon 2019

Emne nr. 17, En silhuet

 

Dommerne sagde:

"Et velkomponeret billede med en lille historie. Kontraster i både lys og mørke samt kvinde og mand, der konverserer tilbagetrukket fra de andre festglade mennesker. Meget flot og godt løst fotografisk."